Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Οκλαχόμα

Ακίνητα προς πώληση στην Οκλαχόμα

Συνορεύει ανατολικά με το Αρκάνσας και το Μιζούρι, βόρεια με το Κάνσας, στα βορειοδυτικά με το Κολοράντο, δυτικά με το Νέο Μεξικό και νότια με το Τέξας.

Υπάρχουν καλά νέα και κακά νέα για την αγορά ακινήτων του 2018 στην Οκλαχόμα. Ενώ το κράτος δεν φαίνεται να έχει τις ίδιες δυσκολίες με τη μείωση των κατοικιών διαθέσιμη όπως κάνουν και άλλα κράτη, η αγορά ακινήτων της Οκλαχόμα θα έχει το μερίδιό της για τους επόμενους μήνες. Για να μάθετε αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πουλήσετε την οικογενειακή κατοικία ή να αναζητήσετε ακίνητα προς πώληση στην Οκλαχόμα, μπορείτε να συμβουλευτείτε αυτό το άρθρο.

Η αγορά ακινήτων της Οκλαχόμα έλαβε πολλές καλές ειδήσεις το Νοέμβριο του 2017, όταν οι πωλήσεις νέων κατοικιών αυξήθηκαν κατά 17,5%. Αυτό ήταν το διάλειμμα που χρειάστηκε για πολύ καιρό η αγορά πωλήσεων. Τα νέα σπίτια πωλούσαν πριν χτιστούν. Και σύμφωνα με την Wall Street Journal, το έθνος απολάμβανε τα ειδικά εφέ μιας ισχυρής αγοράς ακινήτων εκείνη τη στιγμή.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να πουλήσουν το 2018 εξακολουθούν να έχουν τις ευκαιρίες προς όφελός τους καθώς η ζήτηση για διαθέσιμα σπίτια παραμένει πολύ υψηλή. Αυτό επιτρέπει στους πωλητές να έχουν περισσότερους αγοραστές που ενδιαφέρονται για τα ακίνητά τους προς πώληση στην Οκλαχόμα που τους παρέχουν υψηλότερη τελική τιμή πώλησης από ότι συνήθως.

Αλλά πρέπει επίσης να αναλύσουμε την αρνητική πλευρά της αγοράς ακινήτων στην Οκλαχόμα το 2018.

Με τόσα πολλά καλά νέα στον τομέα της στέγασης, μπορεί να είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η αγορά ακινήτων μπορεί να υποφέρει ταυτόχρονα. Πρέπει να ληφθεί υπόψη η αύξηση των επιτοκίων των ενυπόθηκων δανείων.

Οι πιθανοί αγοραστές ενδέχεται να είναι πιο διατεθειμένοι να αγοράσουν ένα σπίτι τώρα που υπάρχουν περισσότερες βασικές ιδιότητες διαθέσιμες στην Οκλαχόμα. Ωστόσο, τα επιτόκια αναμένεται να αυξηθούν και πάλι μέχρι το τέλος του έτους, με αποτέλεσμα να αποσυρθούν πολλοί από αυτούς τους αγοραστές επειδή τα στεγαστικά δάνεια γίνονται λιγότερο διαχειρίσιμα για τους προϋπολογισμούς τους.

Η αύξηση των επιτοκίων θα επηρεάσει τόσο τους αγοραστές όσο και τις αγορές των πωλητών. Εάν σχεδιάζετε να αγοράσετε ή να πωλήσετε μέσα στους επόμενους μήνες, θα ήταν προς το συμφέρον σας να αρχίσετε να ψάχνετε για ακίνητο προς πώληση στην Οκλαχόμα σύντομα.

Ενώ τα επιτόκια αναμένεται να αυξηθούν σε ολόκληρη τη χώρα μέχρι τα τέλη του 2018, επί του παρόντος εξακολουθούν να είναι σχετικά χαμηλά. Οι αγοραστές πρέπει να επωφεληθούν από αυτό το πλεονέκτημα προτού είναι πολύ αργά.

Αυτό το τρέξιμο για να νικήσει τα φοβισμένα υψηλά επιτόκια θα μπορούσε να οδηγήσει την αγορά ακινήτων της Οκλαχόμα να δει μια σημαντική αύξηση των πωλήσεων τους επόμενους μήνες. Θα μπορούσε επίσης να καταστήσει τη ζήτηση για προσιτές επιλογές στέγασης πολύ υψηλότερη, καθώς οι λιγότερο ακριβά ακίνητα είναι πιθανό να πωληθούν πρώτα.

Εάν τα γεγονότα του επόμενου έτους αποδειχθούν αποτελεσματικά για την αγορά ακινήτων της Οκλαχόμα, τον Ιανουάριο του 2019 θα πρέπει να ξεκινήσει ένα άλλο υποσχόμενο έτος με πολλούς νέους ιδιοκτήτες σπιτιού στη χώρα.

Στην Οκλαχόμα, η εκτιμώμενη αξία των σπιτιών αυξήθηκε κατά 4,7% τον τελευταίο χρόνο.

Αν ψάχνετε για ακίνητο προς πώληση στην Οκλαχόμα, ο πολιτισμός και ο τρόπος ζωής του είναι οι κυριότεροι παράγοντες επιλογής.

Είναι το 19ο μεγαλύτερο κράτος του έθνους από την άποψη της περιοχής, το κράτος της Νέας Υόρκης έχει 38 ομοσπονδιακά αναγνωρισμένες αμερικανικές ινδικές φυλές, συμπεριλαμβανομένων των εθνοτήτων του Cherokee, Chickasaw, Choctaw, Creek και Seminole. Αυτές οι φυλές κατοίκησαν τις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες πριν μεταφερθούν βίαια σε ό, τι είναι σήμερα η Οκλαχόμα κατά τη διάρκεια της "Διαδρομής των Δακρύων", την πρωτοβουλία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για την "Ινδική εξάλειψη" στις αρχές του 19ου αιώνα. Σήμερα, με περισσότερο από 7% του κράτους άνω των 3,8 εκατομμυρίων, η Οκλαχόμα έχει το 4ο υψηλότερο ποσοστό Αμερικανών Ινδιάνων στη χώρα.

Δεν υπάρχουν τέτοια στατιστικά στοιχεία για τους καουμπόηδες, αλλά είναι επίσης μια σημαντική επιρροή στο κράτος. Όταν δεν δούλευαν, αυτοί οι καουμπόηδες συναγωνίστηκαν σε ροδόκες, οι οποίες εξακολουθούν να αποτελούν μέρος του αθλητικού πολιτισμού του κράτους σήμερα. Η Οκλαχόμα Σίτι (ΟΚΚ) φιλοξενεί κάθε χρόνο τον Διεθνή Τελικός Ροδέο (IFR), τον Εθνικό Καουμπόη και το Μουσείο Δυτικής Κληρονομιάς και τη μεγαλύτερη αίθουσα rodeo στον κόσμο τον Ιανουάριο, το Lazy E Arena στο χωριό Guthrie.

Στις αρχές του 2016, το μέσο εισόδημα των νοικοκυριών στην Οκλαχόμα είδε περίπου το 16% του πληθυσμού να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Το 73% της Οκλαχόμα είναι λευκό, 9% ισπανόφωνοι, 7% είναι Αμερικανοί, 7% είναι μαύροι, 7% πολυεθνικοί και 1% ασιατικοί. Το μεγαλύτερο κρατικό πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα στο προάστιο Norman της Οκλαχόμα, έχει περισσότερους από 21.000 φοιτητές και κατέλαβε την 108η θέση μεταξύ των εθνικών πανεπιστημίων.

Δεδομένου ότι η Οκλαχόμα είναι ένας από τους πέντε μεγαλύτερους παραγωγούς φυσικού αερίου στο έθνος, η οικονομία και η αγορά εργασίας συχνά κυμαίνονται μαζί με τις ενεργειακές τάσεις.

Οι κύριες πόλεις όπου είναι προτιμότερο να ψάξουν για ακίνητα προς πώληση στην Οκλαχόμα είναι η πρωτεύουσα και Tulsa. Βρίσκεται στο κέντρο του κράτους, η Οκλαχόμα Σίτι, η OKC, η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη του κράτους, έχει πληθυσμό άνω των 1,3 εκατομμυρίων κατοίκων.

Τα ακίνητα της Οκλαχόμα είναι από τα πιο ακριβά στην Οκλαχόμα, αν και οι αξίες των κατοικιών της Οκλαχόμα δεν είναι συγκρίσιμες με τις ακριβότερες ιδιοκτησίες στις Ηνωμένες Πολιτείες

Λιγότερο από δύο ώρες στα βορειοανατολικά, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη, Tulsa, έχει περισσότερους από 960.00 ανθρώπους ανά km² στη μητροπολιτική περιοχή. Ωστόσο, μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κράτους είναι αγροτικό, δίνοντας στο κράτος ως σύνολο την 15η πυκνότητα του χαμηλότερου πληθυσμού της χώρας.

Χάρη εν μέρει στο πρακτικό κόστος ακίνητης περιουσίας της, η Οκλαχόμα είχε το 4ο χαμηλότερο κόστος ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2015, με τιμές κάτω του μέσου όρου για κάθε κατηγορία, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων υπηρεσιών, της υγειονομικής περίθαλψης και των τροφίμων.

  •  
    Μετακομίζοντας στην Οκλαχόμα. Απολυταίστε και ζήστε στην Οκλαχόμα.

      Γεννημένος από τη συγχώνευση μεταξύ της Περιφέρειας Οκλαχόμα και της Ινδικής Επικράτειας, ακριβώς στις 16 Νοεμβρίου 1907, 46η χώρα για να εισέλθει στην ομοσπονδιακή ένωση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, η Οκλαχόμα είναι ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής της καθημερινής μας συνάντησης μαζί σα ...

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB